zaterdag 29 april 2017

Eerdere terugkomst

Beste lezers,

Na 7 maanden in de Filipijnen hoop ik wat eerder terug te komen. Ik heb veel voor de zendings organisatie OMF mogen doen. Ook voor kerkstichting organisatie ABCCOP heb ik een groot project goed mogen afronden. In goed overleg met OMF is besloten om het hierbij te houden. Het is lastig om weer aan een nieuw project te beginnen en vrijwel alle kleinere klusjes en opdrachten zijn inmiddels voltooid. Ook merk ik dat het tijd is  om me voor te bereiden op mijn 2e studie jaar. Ik had gehoopt dat ik dit wel tussendoor zou kunnen doen maar dit vraagt meer aandacht dan verwacht. Ik hoop 11 mei terug te komen naar Nederland.

Graag wil ik iedereen heel hartelijk bedanken!! Niet alleen namens mijzelf maar ook namens ABCCOP en OMF. Door uw en jullie hulp is dit werk mogelijk geweest. Hiervoor zijn beide organisaties erg dankbaar! Ook heb ik veel steun van jullie ontvangen. Ik heb erg veel kaarten en brieven gekregen, echt mega bedankt allemaal! Jullie medeleven heeft mij erg goed gedaan.
Ook namens mijn ouders en het thuisfront iedereen heel hartelijk dank.

Vriendelijke groeten,
Jan van der Want

1 opmerking:

  1. Zo Jan, dat schiet dan al op. Wij wensen je een goede reis en een behouden thuiskomst. Sterkte met afscheid nemen. Groetsels

    BeantwoordenVerwijderen